Welkom op mijn website!

Ik ben Hennie, Professional Organizer en oprichter en eigenaar van Opgeruimd.


Professional organizer, wat is dat nu eigenlijk?               
Dat is kort gezegd iemand die mensen helpt om meer overzicht, rust en ruimte te creëren in  huis, werkplek of agenda. Waarom ben je bij mij aan het goede adres?                                                       Door het volgen van een groot deel van de opleiding HBO maatschappelijk werk en dienstverlening heb ik een gedegen theoretische achtergrond  waar ik veel heb geleerd  over het begeleiden en ondersteunen van mensen in verschillende situaties.  Door allerlei onvoorziene omstandigheden ben ik gedurende het derde jaar gestopt.  Na een poosje te hebben nagedacht over wat ik nu eigenlijk wilde heb ik besloten om me te richten op waar ik van nature goed in ben, namelijk organiseren en structureren om daar mijn beroep van te maken. Omdat ik het belangrijk vond mijn kennis van professional organizing te verdiepen heb ik de cursus gevolgd bij Laudius en ben sinds mei 2023 gediplomeerd als professional organizer. 

Ik houd ervan om dingen op orde te brengen, te sorteren, te categoriseren en te optimaliseren en  word blij van een opgeruimde omgeving waar alles een vaste plek heeft. Ik geloof er heilig in dat een opgeruimde omgeving zorgt voor een opgeruimd hoofd, waardoor je meer energie, focus en plezier hebt in je leven. 

Ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring te delen met anderen die behoefte hebben aan meer structuur en overzicht in het leven. Ik werk met veel betrokkenheid en respect voor jouw wensen en behoeften. Ik luister naar je verhaal, denk met je mee en help je om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om het opruimen van je huis, het ordenen van je administratie of het plannen van je agenda, ik sta voor je klaar!

Naast mijn werk als p.o hou ik ervan om te blijven leren om mijn kennis en vaardigheden te blijven vergroten. Mijn leergierigheid zorgt ervoor dat ik jou de beste dienstverlening kan blijven bieden!
Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!


 

verder