Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

 Deze spreuk is mij op het lijf geschreven! 

In tegenstelling van wat vaak wordt gedacht is professional organizing niet alleen maar een kwestie van opruimen en weggooien. Het gaat in principe om een manier te vinden die bij jou persoonlijk past. Een manier die jij wel vol kunt houden op de lange termijn. Dit houdt in dat maatwerk essentieel is bij een goede dienstverlening.

Na het maken van een afspraak kom ik bij je thuis zodat ik gelijk een beeld heb van de situatie. Ik wil graag van je weten waar je tegenaan loopt en wat je wensen zijn. Dit eerste gesprek is altijd gratis. Op basis van wat ik met jou besproken heb kom ik met een voorstel. Ga je hiermee akkoord dan maken we voor de korte termijn gelijk een afspraak om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen. 

Het inhuren van een p.o. is op korte termijn even een investering, maar wel eentje die je veel oplevert. Een opgeruimd huis en overzicht in spullen. Dit geeft rust en daarmee geeft het energie, energie die je nu op een andere manier in kunt zetten! Omdat je niet meer naar van alles op zoek bent of dingen onnodig koopt bespaart het je ook veel tijd en geld. 

 Ik bied zowel korte als langere trajecten aan waarbij samenwerking met andere hulpverlenende instanties altijd een optie is.